EVERYTHING YOU WANNA KNOW ABOUT ME TODAY

DAGENS VILL HA: En egen lägenhet!
DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans, boots och grå tröja.
DAGENS FRISYR: Svår att förklara men en slags hästsvans.
DAGENS HÄNDELSE: Jobbat.
DAGENS LÅT: Denna!
DAGENS PLANER: Gymma!
DAGENS SAKNAD: Värmen
DAGENS DUMMASTE: Förbannade kylan!
DAGENS DROG: Te.
DAGENS ROLIGASTE: Ett samlat med Jusse :)
DAGENS FAVORIT: Knatte!
DAGENS KÖP: Vin till helgen
DAGENS GODIS: Inget än så länge ;)
DAGENS HUMÖR: Glad men lite seg.

Dags att laga ihop något att äta sedan hoppa i mina träningskläder. Idag får jag äntligen gymma med Frida igen :)

I LOVE YOUR EYES



Vaknade tidigt imorse hemma i Klinte så ja tog och fixade lite sen var det dags att köra till stan för att prata lite me chefen inför sommaren. Fick kolla schemat bland annat! Kommer bli mycket jobb men det är precis va jag vill :) Sen åkte jag direkt till gymmet och körde hårt. Har varit dåligt med träning den senaste veckan då jag har varit riktigt förkyld men den vägrar ju att släppa så nu kunde ja inte hålla mig längre. Blev lite snack med trevligt folk :) Men något som jag tycker är grymt jobbigt varje gång man kommer är att man oftast är ensam tjej sen 10 killar och gu va dem kan stirra! Tur att de kom någon man känner :)

Nu är det dags att stor städa här hemma. Sen ikväll ska jag hämta familjen vid flyget och efter det ska jag kanske göra en liten hemlis ;)

I WILL BE THERE FOR YOU LIKE ALWAYS




Hej mina trogna läsare!
Kul att se att ni fortfarande är så många som läser även fast jag varit så otroligt dålig på att skriva den senaste tiden. Men mycket har hänt skall ni veta men ja tänker inte ta allt på en gång.

Kan börja med att skriva vad det var som va påväg hem till mig i förra inläggen och det var nämligen min nya lilla älskling, en Iphone 4! Oh gu va nöjd jag är alltså! Mycket att ta in men man lär sig fort :) Och då undrar ni självklart va det är för söt liten figur på bilderna! De är nämligen min lilla bebis som vi ska hämta om 8 dagar! Shit va jag längtar efter henne! En riktig sockertopp är vad hon är! ♥

BRUNO MARS - GRENADE


SHOULD'VE KNOWN YOU WAS TROUBLE FROM THE FIRST KISS



Har ju fått problem med min dator så kan inte lägg upp youtube klipp vilket är så himla irriterande! Men förhoppningsvis blir den lagad ihelgen. Och har jag tur kommer min nya lilla älskling ihelgen! Håller tummarna!

Klicka HÄR för att se vad som är påväg hem till mig ;)


WHO NEEDS A HEART WHEN A HEART CAN BE BROKEN

Alla hjärtans dag närmar sig med stora steg och ja frågan är ju lite va man ska göra detta år?! Tror det är första året som jag inte firar den tillsammans med en partner på kanske 6 år. Men varför måste man fira den med en partner? Jag eller vi har minsann lite planer!

EASY COME, EASY GO, THAT'S JUST HOW YOU LIVE


SOMEDAY I WILL GO BACK TO BALI






Pics: Me


YOU MAY THINK THAT IT'S ALL FORGOTTEN

Your words cut rather deeply, they're just some other lies.
I'm hiding from a distance I've got to pay the price.
Defending all against it, I really don't know why you're obsessed with all my secrets, you always make me cry. You seem to wanna hurt me no matter what I do.
I'm telling just a couple but somehow it gets to you.
But I've learned how to get revenge and I swear you'll experience that some day!

LOVE ME STILL


pics: me.

Känner värme i hela kroppen när solen lyser!
Skulle verkligen kunna tänka mig att flytta till varmare breddgrader för att slippa denna kyla som vi haft. Kan bara tänka mig hur härligt det kommer att vara när det blir varmare ute. Att bara dra på sig mina älskade jeans shorts och converse. Att ligga och glassa på stranden och bara bli otroligt brun! Ja jag har sagt det förut men jag tror verkligen på att detta kan bli en av dem bästa somrarna!

Men självklart händer det massor med roliga saker innan dess, som ihelgen t.ex kanske jag får en liten älskling! Men de berättar jag mer om när och om det händer!


WHITE LIGHT MOMENT

Halsband-H&M, Skjorta-Lindex, Byxor-Bikbok, Skor-Scorett

 

Idag känns det i fötterna kan man säga, tror vi dansade fram till halv 5 imorse. Så idag kommer det verkligen att bli en lugn dag. Men oj vilket väder det är idag, helt fantastiskt! Även fast fötterna värker så måste jag ut och gå!


H&M'S CONSCIOUS COLLECTION




Den 14:e April på min födelsedag släpps H&M:s Conscious Collection. Tror aldrig att jag har sett fram emot en H&M kollektion som jag gör för denna!! Det är verkligen helt fantastiska grejer med temat romantik. Plaggen ovan är några av mina favoriter. Måste verkligen ha dem virkade shortsen!

PUT YOUR HANDS ON MY HEART

sneak peak på kvällens.

Efter bara några timmars sömn så känns verkligen min säng mer lockande än någonsin. Men hinner inte sova nu eftersom ja måste ner på stan och fixa lite ärenden för kvällen! Kvällen/natten igår var mer än bra men tror att denna kväll kommer bli galen!

IT MAY SEEM TO YOU THAT I'M ACTING CONFUSED

Hallå i stugan! Idag har det verkligen varit en super fin dag här på Gotland! Och ja äntligen fick brillorna åka på (det älskar jag). Sen blev det lite shopping med L och så åt vi lunch på etage. Så ja denna dag har startat bra och hoppas att den forstsätter så. För igår var det verkligen inte min dag.. Har nämligen fått något skit på datorn som göra att saker har försvunnit. Så ja nu måste jag helt enkelt formatera om datorn. Hoppas bara att saker går att spara för mitt liv finns i denna dator!

TRULY MADLY DEEPLY

Dagen igår blev riktigt bra! Mys med släkten, charader, god mat samt tårta. Dock avslutades kvällen med en riktigt dålig film. Tycker verkligen inte att någon borde se Psalm 21! Hu säger jag bara vilken dålig film det var! Kan inte förstå att jag hört så mycket bra om den. Nej nu har ja lite små saker att fixa men här har ni i alla fall gårdagens outfit.

Halsduk-Cubus, Jacka-H&M, T-shirt-Esprit, Kjol-H&M, Skor-H&M.

IT'S COMPLICATED BUT UNDERSTAND ME

 

Godmorgon Darlings! Allt bra med er idag? Här är det bara fint känner mig riktigt utvilad och idag är det ju inte vilken dag som helst utan min lillebrors födelsedag :) Han blir hela 11 år idag vilket ja tycker är helt sjukt för i mina ögon kommer han alltid att vara ja typ 4 år! hihi.

Men nu måste jag fixa mig sedan köra hem till familjen. Lovar att ta massor med bilder idag för det har jag varit riktigt dålig på den senaste tiden. Kärlek.

I WANT YOU



Denna hade suttit fint på min arm, kommer från Modekungen för 299 kr.

RSS 2.0