SOMEBODY HURT ME REALLY BAD

Gårdagen startade bra men slöt som en katastrof så därför har jag inte alls humöret uppe för att skriva i bloggen. Så denna dag kommer jag hålla mig ifrån bloggen och bara försöka tänka på mig själv. Bara så att ni vet. Men imorgon hoppas jag att mitt humör är på topp igen så att ni kan få massa roliga inlägg igen!

Ha en fortsatt trevlig söndag sötnosar!

THE TEARS COME STREAMING DOWN YOUR FACE


Hej mina fina läsare! Hur var eran Fredag? Min var verkligen kanon, lite god mat med en vän sedan Idol. Såg ni Olle? Jag dör ärligt av hur grym han är! Så fort jag hörde han sjunga fösta gången så sa jag han kommer vinna så nu håller jag verkligen tummarna för honom!

Annars min dag idag lutar mot lite lek i snön sen in och värma sig med varm o´boy och ikväll lutar det mot utgång. Känns som detta kan bli en bra helg.

MY NEW PANTS




Har glömt att visa er ett par nya byxor som fick följa med mig hem från H&M för ett par veckor sedan. Dem sitter verkligen som smäck :) Och blir det utgång imorgon åker dessa lätt på till ett par höga klackar och ett slappt linne.

HONEY YOU KNOW ME IT'S ALL OR NONE



Är verkligen jätte partysugen idag, eller snarare danssugen vill ut och skaka rumpan med mina vänner. Men imorgon så kanske :) Längtar tillbaka till den 5 sep, en av dem galnaste kvällarna jag någonsin varit med om! (bilden är tagen från den kvällen)

WHERE I STOOD



Ni vet när man vaknar och har haft en fantastisk dröm o vill inget annat än att bara somna om igen? Så var det i alla fall för mig idag. Shit vill bara gå och lägga mig igen och ta mig till drömmarnas land :) Men nej nu kan man inte ligga kvar i sängen måste verkligen städa vilket jag sagt i 3 dagar men nu ska jag faktiskt göra de ;) Sen ska jag kanske vara barnvakt ikväll åt mina systerdöttrar! Men först ska jag fixa mig och ska försöka slänga in lite mer bilder idag.

DE ÄR KÅTAST I SVERIGE

Hittade denna sida på Aftonbladet och var bara tvungen att sno den, eftersom jag själv är Gotlänning. Men för er som inte läst den kan nu göra det här.

 

Gävleborna och gotlänningarna är mest heta på gröten. Varannan tycker det är okej att ha sex på första dejten. I Norrbotten däremot, håller tre av fyra på sig.

 

Är det okej att hoppa i säng på första dejten? Jadå, det tycker i alla fall många gävlebor och gotlänningar. Enligt en undersökning som nätdejtingsajten E-kontakt låtit SIFO göra går hälften av singlarna i Gävleborgs och Gotlands län helst pang på rödbetan. I Norrbotten, däremot, håller man på sig. Bara 1 av 4 kan tänka sig att tumla runt vid första träffen.

 

– Det här är väl helt enkelt ett tecken på att man är olika. Norrbottningarna anses ju generellt mer tillbakadragna, säger Karin Boo, kärlekscoach på E-kontakt. Hon menar att det är skillnad på storstad och glesbygd. Men ändå är inte Stockholm med sina 40 procent i topp.

 

– Malmö och Skåne ligger dessutom högre än Göteborg, så där är man mest konservativ av de större städerna, säger Karin Boo. Skillnader finns också mellan åldersgrupperna. Dock inte så stor som man skulle kunna tro.

 

Mest pigga på att hoppa i säng är de allra yngsta – och äldsta.


– De över 70 var förvånansvärt positiva. De kanske tycker att det inte är någon idé att tveka utan bara att köra, säger Karin Boo.

 

I undersökningen som har gjorts av SIFO har 1023 singlar deltagit.






WHO'S GOT MY BACK NOW?

Har försökt att lägga upp bilder hela dagen men det vill bara inte funka så det får bli imorgon istället! Nu ska jag gå till affären och handla lite sen blev jag så sugen på glass så det måste jag också handla. Men så länge vår ni lyssna på en grym låt av The xx.


Jag slutar aldrig att hoppas.




EN STOR ÖVERRASKNING MED MASSA SMÅ ÖVERRASKNINGAR




När jag kom hem till min mamma för någon dag sedan hade jag fått hem en liten överraskning, nämligen närmere 100 st kinderägg. Tycker ni att det ser gott ut? ;)

DETTA MÖTTES JAG AV IMORSE



När jag vaknade imorse så var detta vad jag fick se. Alltså fullt av snö, igår var det inte snö någonstans. Usch eller visst jag gillar snön i kanske 1 vecka eller max 2 men nej sen vill jag ha värme igen. Och det är bara November och redan fullt av det. Har jag otur är det ju snö fram till slutet av Mars. Kul, eh nej! Brasilien nu tack ;)


I’VE BEEN CONFUSED OUTTA MY MIND LATELY






Usch vilket hemskt väder det har varit idag, tur behövde jag bara gå ut på morgonen. Sen har jag haft en riktig mysdag med te och One tree hill hela dagen. Men nu är det dags att göra lite nytta STÄDNING!

ALLA PASSAR I SVART



Godmorgon sötisar! Har ni sovit gott inatt? Det har verkligen jag gjort, jag måste säga det att sova hemma vid min mamma är underbart men inget slår min säng. Shit va härligt skön den är :) Men nu är det dags att slänga på sig jackan och cykla iväg på lite ärenden. Sålänge kan ni få säga vilken outfit ni gillar bäst av dessa?:) Alla passar bra i svart!

PÅ POSTEN IDAG


IDAG ÖPPNADE FÖRSÄLJNINGEN

Idag släpps Lanvin's efterlängtade kollektion på H&M men efter bara ett par minuter verkar en hel del av alla plagg redan vara slut. Dock gör det inget för mig då jag ändå inte hade tänkt beställa, tycker summan per plagg är lite för hög. Men grymt snygga kläder går det inte att undkomma i denna kollektion.
   


SIMPLE THINGS


Hej mina fina läsare! Måste bara börja med att säga att jag har massa kommentarer jag skulle behöva svara på, men min mammas dator är bland det segaste som finns. Så det skulle verkligen ta hundra år att göra! Men senare idag kommer jag åka hem till min lägenhet och hoppas att internet är tillbaka, då lovar jag att svara till er alla! Och ikväll ska jag visa er vad som kom på posten idag :) Annars hoppas jag att ni får en fin dag!


OM EN MINUT OM EN SEKUND



Åh va glad jag är alltså! Mitt liv börjar verkligen kännas bra nu :) Idag fick jag ett samtal så på onsdag ska jag på en jobbintervju. Jag har ju fått ett jobb men som extra så det skadar ju inte att ha ett till. Håller verkligen tummarna för att detta ska gå bra! :)

COME AND SLEEP WITH ME



Godmorgon Darlings! Allt bra med er? Själv har man sovit gott, vilket jag alltid gör när jag är hemma vid mamma. Men nu kommer den stora frågan, va ska man hitta på idag? Står mellan att vara kvar en natt till hemma vid familjen eller åka in till stan. Men just nu lutar det emot att jag blir kvar, en kväll till med familjen kan man inte tacka nej till :)

All OF THE THINGS THAT I WANT TO SAY JUST AREN'T COMING OUT RIGHT



Cape-H&M, Kofta-H&M, Klänning-Bali,  Väska-Lindex, Skor-Scorett.


VARFÖR VILL INGET FUNKA

Idag funkade självklart inte internet igen, blir så irriterad alltså! Men nu är jag hemma vid mamma och då tänkte jag passa på att skriva och slänga upp dagens outfit. Och då går det självklart inte att lägga upp bilder på bloggen! Varför vill inget funka idag? Jaja ska försöka slänga upp lite bilder senare! :)

LANVIN ♥ H&M


DANCE WITH ME



Idag är det storstädning som står på schemat, min lägenhet ser verkligen förjävlig ut! Och när jag nu blir klar med det ska jag ut och gå en lång promenad! Vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

I THINK I AM IN LOVE



Shit va jag var nervös för ett tag! Har sagt till mig själv att åker Olle ur Idol så ska jag aldrig mer kolla på det eftersom jag tycker han är en klar vinnare! Men nu kan man ju somna lugnt ;) Nu ska jag krypa ner i min säng och somna till hans ljuva stämma!

FÖLJ MIG GÄRNA

 

Om ni vill följa min blogg så gör det gärna här på bloglovin.




TAKE ME BACK TO AYIA NAPA


Jag Cypern 2010.

Idag när jag kom hem ifrån mamma så funkade självklart inte internet så jag har bara suttit inne och sett på lite One tree hill avsnitt idag. Sedan har jag också kollat på liten cypern bilder. Shit va jag längtar tillbaka alltså! Tiden då jag fick vara med min bästa vän varje dag och bara ha så grymt kul! Är det någon jag verkligen vill bo tillsammans med just nu så är det min bästis Linnea! Finns ingen som jag har så kul med som tillsammans med henne. Och ni hur fantastisk ser inte bilden ut? ;)

I MIN H&M KASSE




Det som jag varit ute efter och äntligen hittade i sthlm var en cape för 149 kr på H&M. Sitter perfekt nu när det börjar bli kallt ute! Va tycker ni om den? Tänkte slänga in en bild imorgon när jag har den på mig, för nu blir det film med familjen :)

TO THE PLACE WHERE I FIND PEACE AGAIN

Godmorgon darlings! Allt bra med er idag? Här är det faktiskt riktigt bra, blev erbjuden ett till jobb igår. Så imorgon ska jag till dem båda ställena och försöka klura ihop så jag kan vara på båda :) Det går verkligen bra nu och det gillar jag starkt!!

Nu ska jag faktiskt pysa vidare till bussen som tar mig till nynäs sedan bär det av hem till min lilla ö. Efter ett par riktigt härliga dagar här i sthlm ska det faktiskt ändå bli skönt att komma hem. Är det något ställe som jag verkligen känner mig hemma på så är det Gotland! Och idag ska jag åka hem till min kära familj och sova där, super mys! Ska slänga upp lite bilder under dagen! Men nu måste jag verkligen dra :) KRAM

H&M IS MY FASHION

Idag hittade jag en sak som jag länge letat efter men som varit slut överallt, men idag hittade jag äntligen den på H&M. Men va det är får ni se imorgon för nu blir det film time :)

I CLOSE MY EYES AND THE FLASHBACK STARTS



Grå Jeans-Vero Moda, Linna-Monki


Sista dagen här i sthlm så idag blir det att springa runt på stan, sedan kl fem kommer R ner till stan då blir det lite middag och lite mer spring i affärerna. Efter det blir det myskväll med godis och film för imorgon bitti är det dags att ta båten hem till min lilla ö.

I'M WATCHING THE CITY IN THE DARK

Bild tagen av mig från igår.

BRING ME TO LIFE

Shit va glad jag är! Fick nyss ett samtal av chefen på Esprit och vet ni i vinter ska jag jobba där! För någon månad sedan så gick jag som modell för dem och då sa hon att skulle dem behöva hjälp var jag den första hon skulle ringa. Ja så i vinter hittar ni mig på Esprit! :)

CAN ANYONE GO WHERE I AM


BLACK BALLOON

Det har regnat hela dagen här i sthlm och självklart är det fint väder på Gotland. Men detta väder stoppar inte mig ne nu ska jag ner på stan och se vad stockholm har att erbjuda.

GIVE ME A TATTOO

Hur snygga är inte dessa?

THESE ARE THE WORDS



Jacka H&M, tröja H&M, klänning från bali, strumpbyxor H&M och boots Dinsko.
Älskar dessa strumpbyxor med störa prickar har också ett par med små prickar på, de passar verkligen till allt och gör en ganska tråkig outfit till något lite extra.

NO TEARS



Sitter nu på båten med R, han som bjuder upp mig nu till sthlm :) Ska bli ett par härliga dagar i sthlm och som det ser ut nu kommer jag tillbaka till Gotland på torsdag.

YOU'll ASK FOR ME


Jag med av av min mosters sju valpar.

Denna helg blev det tyvärr inte många inlägg men jag hade verkligen inte tid att sitta vid datorn. Och nu ska jag faktiskt göra en liten spontan resa till sthlm så måste bara packa lilla väskan sedan bär det av ner till båten. Men ni jag tar med min älskade kamera så jag lovar att ta massa massa bilder från kungsholmen ;) Senare ikväll kommer också dagens outfit.

BUILDING A MYSTERY




Efter att ha varit ute på en powerwalk med L drar jag nu till klinte där jag kommer stanna hela helgen. Kommer självklart ta med min dator men kan inte lova att jag kommer skriva så himla mycket då jag ska ta hand om en 2 åring och en liten fis på 11 månader :) Men jag ska göra mitt bästa!

SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Favoritplagg i vinter? Det är helt klart min långa tjocka halsduk, passar till allt och är grymt snygg!


Har du någon favoritaffär/märke? :) Jag har aldrig varit speciellt märkes intresserad handlar helt enklet det som är snyggt! Den bästa affären enligt mig är helt klart H&M. Jag kan verkligen gå där flera timmar och bara hitta mer och mer. Sen gillar jag Monki men den affären finns tyvärr inte här på Gotland..


Vilken blogg skulle du vilja äga och varför? Det skulle nog vara Blick, älskar hennes blogg och stil.


Vart brukar du handla kläder på Gotland? Som sagt har vi inte så mycket affärer men dem jag handlar mest i är H&M, Lindex och Vila.


Vilka bloggar följer du?
Kenza, Blick och Victoria T.


Vart bor du?
På Gotland i Visby.


Vad vill du jobba med? Med kläder eller typ som stylist och så har jag alltid drömt om att jobba som modell.


Du ser ut att vara väldigt lång på bild, hur lång är du?:)
Hehe jadu jag är 1,80. Så jag är väldigt lång faktiskt;)


Kan du nämna några ställen som du rest till?
Är det något förutom kläder som jag älskar att spendera mina pengar på så är det resor. Älskar speciellt att åka till värmen! Jag har varit i bland annat Thailand, Bali, Kroatien, Bosnien, Bulgarien, Frankrike, Cypern. Dem ställen jag kan komma på sådär.


Vem är din favorit bloggerska?
Det är helt klart Kenza, hon skriver ofta och lägger upp mycket bilder det gillar jag.


Har du favorit film? Oj hehe jag gillar verkligen film, det vet alla som känner mig. Så jag har en hel del filmer som jag älskar. Gillar speciellt rysare så den bästa rysaren är helt klart Paranormal activity 1 och 2. Annars älskar jag My sister's keeper.

STAY THE NIGHT

Idag har jag varit barnvakt en liten stund för mina systerdöttrar medans min syster var vid frissan. Snygg blev hon som vanligt!!

 

Och imorgon ska jag åka hem till min mamma där jag kommer stanna hela helgen då vi ska vara barnvakt för dem små pluttarna medans min syster och hennes man ska på kryssning. Kommer bli kul, iaf på lördag för då ska vi ut förbi min moster och kolla på hennes nya valpar. Hon sa också att jag fick ta vilken jag ville ;) Synd att dem blir så grymt stora bara, ska börja med en liten hund. Önskar mig en i julklapp! :) Nu ska jag fortsätta se på Tv och ikväll är det ju Välkommen åter!


HJÄRTAT SITTER UTANPÅ, SLÅR INTE SOM DET BRUKAR SLÅ


DETTA SKA PRYDA MIG IDAG


WHAT WOULD YOU ASK

Idag kommer jag ha en hel del att göra så därför tänkte jag att jag drar igång en liten frågestund. Fråga mig vad ni vill (inte privata frågor). Sedan väljer jag ut några som jag svarar på imorgon.



GRÖNT ÄR SKÖNT



Dessa gröna skönheter kommer ifrån Modekungen och ligger runt 1000-2000 kr.


OLLE HEDBERG


TOO YOUNG TO SAY


pics.

När det är så här tråkigt väder på Gotland så kände jag bara för att lägga in en bild som man blir alldeles varm i hjärtat av.


Nu är det dags att pysa ner en liten stund på stan med min kusin, som sagt är det sista dagen med henne. Sen ikväll är det dags att köra henne till flyget. Och imorgon blir det till att söka jobb igen. Någon av er som vet något ställe på Gotland som söker personal så skriv gärna till mig! ;)

HOW MUSH TROBLE A HEART CAN TAKE


Tröja Monki, Haremsbyxor H&M, Boots Dinsko, Jacka H&M, Halsduk Cubus.



Idag åkte jag och Milla ut till Klinte, och medans hon skulle träffa folk på annat håll så åkte jag hem till mamma. Mys som vanligt!

Och imorgon åker Milla hem så ikväll funderar vi på att dra och se lite bio :) Sen funderar jag på att kanske ta en lite tripp till Sthlm imorgon men vi får se kanske nästa vecka.

I'll BE FIGHTING FOR MY LOVE STORY


ONE DREAM

Gårdagens outfit Skjorna H&M, jeans shorts Vila, skor Scorett.

 

Igår blev det utgång med mina fina brudar, oj så kul det var! Dock var det inte lika kul ute som förväntat men vi gjorde det roligt! Nu väntas det en tjockis kväll med min kusin. Det blir Beck, godis och glass :)


I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW



Är det något som jag verkligen längtar efter så är det värmen, kan inte fatta att det inte har varit vintern och allt jag vill är att få lite värme!


Men nu är stövlarna och vinter jackan på och nu ska vi åka iväg och se GGN, för er som inte vet vad det är så är det världens största enduro tävling. Kommer bli grymt kul eftersom jag älskar att se cross kommer ta massa bilder lovar.

ALWAYS LOVE


GUBBEN I LÅDAN



Idag får min nya turban från Bikbok åka på! Va tycker ni?:)

BRING ME TO LIFE




Halsduk Bikbok, Jacka Intersport, Linne Jc, Byxor Vero Moda, skor Dinsko.



Det fick det bli en lite mer speciell outfit bild idag! Man kan inte alltid vara så seriös hehe. Sen idag har vi varit lite på stan jag och min kusin sen fotat lite självklart :) Nu ska vi ha en lite myskväll med film, glass och te :) ♥

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR




Foton tagna av mig.

MEMORIES


Imorse var jag iväg på en liten hemlis och det kändes verkligen super bra, men mer berättar jag kanske imorgon :) Nu ska jag och min kusin gå ner på stan och kolla lite, hon ska bland annat hitta ett par gummistövlar till helgen då vi ska på GGN. Kommer bli jätte bra sedan fest på kvällen :) Shit vill bara ha lördag nu alltså!!

Men idag kommer jag ha med min systemkamera så ska se till att ta massa bilder.




NOTHIN´ ON YOU



Halsduk Cubus, Jacka H&M, Kofta Monki, Byxor Vila, Boots Dinsko.


Idag blir det fullt upp, barnvakt en lite stund sedan ska vi försöka fixa biljetter inför helgen. Sen ikväll kommer mina föräldrar in till stan så då ska vi kanske gå ut och äta. Va ska ni göra idag eller va har ni gjort? :)

WE R WHO WE R

Godmorgon darlings! Har en hel del kommentarer som jag hade tänkt svara på nu men hinner inte det. Ska nämligen till flyget och hämta min kusin som ska bo vid mig i nästan en vecka :) Kommer bli grymt kul!

Och senare idag ska vi ta hand om mina systerdöttrar en stund så jag har lagt in ett tidsinställt inlägg till kl två. Hoppas att ni alla mår bra! Blir verkligen super glad av alla era fina kommentarer :) ♥

WHO OWNS MY HEART


Dessa skor har jag drömt om länge nu, och dem ska jag helt klart önska mig av tomten i år! Kommer från Modekungen och kostar 849 kr.

WALKING IN MY SHOES



Idag fick det bli lite skönare outfit, basic top Kappahl haremsbyxor H&M skor Scorett.

I HEAR YOUR VOICE IN MY HEAD


Foto: Jag


När klockan ringde imorse kände jag för en kort stund bara för att stänga av de och somna om, men sen kom jag ju på att jag och Frida skulle ut på en powerwalk. Som alltid var det kul att träffa henne, hon är verkligen min lilla pingla. Och riktigt skönt var det att gå 1 timme så här på morgonkvisten!

Dags att duscha och fixa sig sen har jag lite ärenden jag måste ta och fixa idag.

PICTURE ME, PICTURE YOU - PICTURES US


Kom precis in från en liten löprunda, vilket var riktigt skönt! Nu jäklar är det dags att komma i form igen!

Men nu måste jag ta och hoppa in i duschen sen i myskläder för ikväll får jag besök av L. Lär bli massa skit snack sen ska jag försöka lära henne att dricka te hehe.

MY NEW SHOES




Mina älskade och mycket efterlängtade skor kommer ifrån Scorett för 699 kr. Dessa verkade vara dem enda 38or kvar i hela sthlm så jag var tvungen att slå till. Im in love :)

I´M THERE TOO

Välkomna till min helt nya blogg. Designen är inte helt klar så det kommer att ske lite förändringar under en period. Men om det är något ni undrar över så lämna gärna en kommentar eller maila mig på [email protected]. PUSS

RSS 2.0