WE BRING IN THE NEW YEAR

Detta år börjar lida mot sitt slut, så för att summera året som gått så har jag svarat på en liten lista :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Rest utomlands med min bästa vän! ♥
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Cypern tillhör väl både turkiet och grekland, men jag var på greklands sida :)
6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha år 2011? Tryggheten.
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? 5 Juni, 5 och 7 september
8. Vad var din största framgång år 2010? Tog mitt körkort!!
9. Största misstaget? Man lär sig av sina misstag som sagt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hmm sjuk ja men inga större skador.
11. Bästa köpet? Cypern resan!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, nöjen och godis.
13. Gjorde någon dig riktigt glad? Ja.
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? Från och med du, Dum av dig, Dynamite, I say ride on.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Oj svår fråga, började gladare sen gick det nedför. Men kan inte påstå att jag mår dåligt nu.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Njutit mer av sommaren
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit vid datorn, haha!
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen!
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritpogram på TV? Pensions jävlar, Idol såklart ;)
21. Bästa boken du läste i år? Twilight.
22. Största musikaliska upptäckten? Svenska artister.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, Green day och Ozzy konsert!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var på utflykt i djupvik sedan middag med nära och kära.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo, en sak...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Blandad.
29. Vad fick dig att må bra? Mina nära och kära.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert pattinson såklart ;)
31. Vem saknade du? J i brasilien.
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj de blev väldigt många i år!

RUDE BOY



Oj nu var det ett tag sedan jag skrev, men har inte alls haft tid eller ork att sitta vid datorn. Julafton var toppen, men tyvärr blev min moster insnöad så hon kunde inte komma! Men förutom de var det bra :) Juldagen blev det fest för hela slanten! Hade egentligen tänkt tagit de lungt då jag skulle börja jobba 9 dagen efter men så blev de verkligen inte haha. Tror knappt jag sov 2 timmar den natten. Men jobb blev det från 9-16 men kan inte påstå att vi var speciellt pigga på jobbet.

Nu ska jag ta och städa upp lite här hemma, har inte orkat göra de på några dagar. Sen får vi se om jag pyser iväg och ser lite film. Imorgon har jag sovmorgon :)

MERRY CHRISTMAS



Ville bara ta och skriva God Jul till er alla! Nu ska jag ta och fixa det sista sedan ska vi hem till min syster och fira jul. I år blir vi ca 15 st, kommer bli jätte mysigt!:) För precis 1 år sedan så var jag i Bangkok och firade jul (därför bilderna). Nog skulle jag kunna fira jul utomlands i år igen men denna vita julafton vill man ju nästan inte missa :) Jag hoppas i alla fall att ni får en jätte bra dag med era nära och kära! ♥


IF IT'S WHAT IT TAKES TO TAKE ME TO YOU I WILL GO TO THE OTHER SIDE OF THE WORLD


Antingen behöver jag städa väldigt mycket eller så är jag otroligt förkyld för de känns som jag nyser var 3e minut. haha. Kommer bli kul idag på jobbet om de ska fortsätta så. Men nu måste jag pysa iväg till jobbet. Men jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag :)

(bilder är på mig och min lilla älskling)

I WANT SEE THE STAR SHOOT OUT OF A PITCH BLACK SKY




MORE THAN SOME PRETTY FACE BESIDE A TRAIN



THE STARS LIGHTING UP THE CITY




NOTHING TO LOSE




Hu vilken natt jag hade, har haft jätte svårt att somna och tror inte jag har sovit med än 4 timmar. Men nu tar jag i alla fall och går ner på stan och ska försöka hitta lite julklappar. Tar också med mig kameran :)

WHAT DAY IS IT? AND IN WHAT MONTH? THIS CLOCK NEVER SEEMED SO ALIVE


JUST TAKE ME AND KISS ME


I TOLD HIM I'M NOT GONNA RUN AWAY, BUT LET ME GO



Hej darlings! Allt bra med er idag? Själv mår jag bra men är dock jätte förkyld tyvärr. Men nu ska jag pysa ner en snabbis på stan innan jag ska iväg och jobba på Esprit. Så hinner inte skriva så mycket men här kommer en liten kort lista på lite saker som händer i veckan.


MÅNDAG
: Jobba, sen blir de kanske en hemlis.
TISDAG: Handla dem sista julklapparna sen Jobba.
ONSDAG: Jobba.
TORSDAG: Jobba.
FREDAG: Julafton tillsammans med min älskade familj.
LÖRDAG: Utgång!!
SÖNDAG: Jobba 9:15-16:15 sen blir det en riktig slappar dag :)

I'M HOLDING ON YOUR ROPE GOT ME TEN FEET OFF THE GROUND

Så här känner jag mig idag. Bilden är tagen efter cypern resan, därför jag var så brun.

 

Denna helg har varit bra men ändå den sämsta på väldigt länge. Har varit så otroligt nere hela helgen, har börjat böla lätt flera gånger. Men nu är det äntligen snart en ny vecka och hoppas att denna vecka kommer bli mycket bättre! Imorgon är det i alla fall äntligen jobb på Esprit sen efter ska jag göra en liten hemlis men de berättar jag mer om då ;)

 

Nu är jag jätte sugen på glass så ska krypa ner i soffan och äta lite glass.

JUST THE WAY YOU ARE

Idag är jag verkligen sugen på att dra iväg och åka pulka med familjen sen kanske grilla eller bara ta med fika. Det är i alla fall något som är jätte mysigt när det är mycket snö :) Egentligen skulle det bli kalas ikväll för min systerdotter men nu har hon och hennes stora syster gått och blivit sjuk så nu blir det inget. Men ska nog förbi och ge henne en present i alla fall :)

bloggen verkar inte vilja lägga upp bilder. Så får slänga upp när de funkar igen!

YOU ARE A DREAM, MY DREAM!

Jag är trött ledsen och irriterad och vill bara att min mamma ska komma hem! Ja ikväll blir de riktig myskväll med min familj. Precis va jag behöver, personer som jag verkligen kan lita på och som är mig trogna. 
Egentligen har jag inget eller ingen att vara besviken på, jag bara känner att de finns alldeles för mycket falska människor i denna värld.

Men som tur är har jag andra saker som går bra nu i min lilla värld och ja va säger man ensam är starkast! Fan att man inte kunde vara rik då hade jag åkt till Brasilien nu!

I WILL DIE FOR THIS


HAPPY BIRTHDAY MY LITTLE ANGEL




Idag fyller min lilla systerdotter hela 1 år! Ja för ett år sedan var jag på Bali när jag fick ett sms av min syster att denna lilla skrutt hade kommit! Som tur var kom jag hem en vecka senare och fick hålla i henne :) Första bilden är tagen bara några dagar efter att jag kommit hem och den andra bilden är tagen i söndags då hon gör en grimas :)

YOU AND ME


GRÖNLUVAN



Såg denna fantastiska jacka idag på A, och blev helt förälskad! Shit va jag önskar mig denna i julklapp :)

ALWAYS ON MY MIND



Bilderna är tagna av mig och får INTE kopieras eller tas från min blogg!

I söndags åkte jag med familj till Maxi där vi bland annat fick se EMD sjunga och några från Idol. Men den jag hade sett mest fram emot var ju självklart Olle! Shit va bra han var, precis som jag trodde! Tog också en bild tillsammans med honom men efter att ha varit ute i blåst och kyla i 2 timmar. (skyller vi på) så fick den bilden inte läggas ut hehe. Men massa snygga bilder fick jag i alla fall på Olle då jag stod i mitten och så kan man säga typ längst fram ;)

HOLD MY HAND

 

Det har varit många diskussioner om det egentligen är Michael som sjunger i denna låt. Jag tror dock att det är han. Va tror ni? Tycker i alla fall att de är en jätte bra låt!

Mich


BRA LÖRDAG


WHAT YOU´RE MADE OF

Skjorta-H&M, Skinnbyxor-H&M, Skor-Scorett.

 

Igår när vi gick ut och åt till Idol så hade jag på mig detta. Enkelt men snyggt!

Va tyckte ni om vem som vann Idol? Jag tyckte de var rätt i alla fall mellan dem två. Annars självklart Olle! Men nu måste jag gå iväg till jobba.


IN MY EYES YOU WILL ALAWYS BE A WINNER

Ska ta och slänga på mig jackan sen gå hem till min vän M. Sen blir det Etage ikväll och massa mat hoppas jag på är jätte hungrig :) Och så visas Idol finalen där, jag skulle lika gärna kunna skippa att se den då jag egentligen inte bryr mig om vem som vinner då jag ville att Olle skulle ta hem allt. Men vinner Minna kommer jag faktiskt bli lite irriterad då jag tycker att hon redan har åkt ut en gång! Men men det är ju upp till svenska folket vem dem tycker ska vinna. I mina ögon är Olle en vinnare i alla fall :)
Kvällen kommer dock inte bli allt för sen då jag arbetar imorgon. Men jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll :)  PUSS


Outfit bild kommer imorgon då det tyvärr inte går att lägga upp något nu!

STAY CLOSE DONT GO


"Turban", skarf från H&M.

Sitter och väntar nu på att pappi ska komma och hämta mig så vi kan åka vidare ut till min familj. Ska stanna där i några timmar sen in igen. Men måste få träffa speciellt min mamma när jag är ledig. För henne saknar jag hela tiden!

DANSA TILL MUSIKEN


Gammal bild tagen av mig.

Förlåt att jag varit så dålig på att skriva den senaste tiden, men har inte alls haft tid eller lust. Men nu är jag i alla fall här :) De senaste dagarna har jag jobbat och idag efter jobbet så testade jag och chefen Zumba! Väldigt svårt men oj så kul det var! Och nu har jag precis duschat och sitter och dricker te riktigt mysigt!

Hittade denna bild som jag tog på valborg i år och kom och tänka på nyår. Vad händer egentligen på nyår? Har ni några planer? Skriv gärna och berätta :) ♥

IDAG ÄR JAG FUL I ALLT


Tröja-Esprit, Byxor-Vero Moda, Stövlar-Esprit

Jag vet inte men tror att alla kan ha en sådan dag som jag har idag. Ni vet då va ni än tar på er så är det fult. Antingen är håret fult, låren, kroppen, något är för stort annat för litet ja jag tror ni förstår va jag menar. Så grymt irriterande iaf. Men detta fick det i alla fall bli för min del idag.

JAG GÖR DET JAG ÄLSKAR



Nu är det dags att pysa iväg till jobbet :) slänger in en outfit bild under dagen.

JAG LÄNGTAR TILLBAKA TILL









Något som jag bara längtar så otroligt mycket till är sommaren! Jag kan inte komma på något som är så fantastiskt som de! Att ligga och glassa på stranden, ta ett dopp när man börjar bli alldeles för het och ja självklart man blir brun! Att bara slänga på sig ett par jeans shorts, converse och ett slappt linne sen redo att gå ut! Ja fan sommaren 2011 känner jag redan nu på mig kommer att bli kanon!

FÖR 1 ÅR SEDAN


Godmorgon Darlings! Nu är jag färdig fixad och ska pysa iväg till jobbet. Idag kommer jag arbeta från 9:00-18:15 på Esprit så har ni vägarna förbi kan ni alltid komma in och handla lite av mig :)

Efter jobbet blir det en mysig hemmakväll i soffan framför Idol sedan lär de bli att man kolla lite resor. Kommer inte resa på ett bra tag men drömma kan man alltid ;) Längtar tillbaka till December 2009 då vi var hela månaden i värmen och bara njöt! Det hade jag inte tackat nej till nu!

PUT ON YOUR DANCING SHOES


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU


BE YOURSELF


Bild tagen av mig från igår.

Hej darlings! Nu är jag åter igen tillbaka efter en lite bloggpaus och jag mår nog bättre idag än på riktigt länge :) Ja för idag var det min första dag på Esprit. Och det kändes verkligen jätte bra:) Jag kan bara säga en sak och det är att jag bara älskar att arbeta med kläder! Så denna tid kommer förhoppningsvis bli kanon bra!

Annars idag har jag inga större planer, skulle egentligen träffa en vän men tyvärr fick de bli en annan dag. Så får se va jag kan ta och hitta på för bus! Men nu måste jag i alla fall ta och laga lite mat för jag är super hungrig!

RSS 2.0