DE ÄR KÅTAST I SVERIGE

Hittade denna sida på Aftonbladet och var bara tvungen att sno den, eftersom jag själv är Gotlänning. Men för er som inte läst den kan nu göra det här.

 

Gävleborna och gotlänningarna är mest heta på gröten. Varannan tycker det är okej att ha sex på första dejten. I Norrbotten däremot, håller tre av fyra på sig.

 

Är det okej att hoppa i säng på första dejten? Jadå, det tycker i alla fall många gävlebor och gotlänningar. Enligt en undersökning som nätdejtingsajten E-kontakt låtit SIFO göra går hälften av singlarna i Gävleborgs och Gotlands län helst pang på rödbetan. I Norrbotten, däremot, håller man på sig. Bara 1 av 4 kan tänka sig att tumla runt vid första träffen.

 

– Det här är väl helt enkelt ett tecken på att man är olika. Norrbottningarna anses ju generellt mer tillbakadragna, säger Karin Boo, kärlekscoach på E-kontakt. Hon menar att det är skillnad på storstad och glesbygd. Men ändå är inte Stockholm med sina 40 procent i topp.

 

– Malmö och Skåne ligger dessutom högre än Göteborg, så där är man mest konservativ av de större städerna, säger Karin Boo. Skillnader finns också mellan åldersgrupperna. Dock inte så stor som man skulle kunna tro.

 

Mest pigga på att hoppa i säng är de allra yngsta – och äldsta.


– De över 70 var förvånansvärt positiva. De kanske tycker att det inte är någon idé att tveka utan bara att köra, säger Karin Boo.

 

I undersökningen som har gjorts av SIFO har 1023 singlar deltagit.






Kommentarer
Postat av: ♥ ANNAELISABETH ♥

sv: jo samma här :)



åh tror ja såg den idag när jag kollade på systemkameror men är inte helt säker :)

2010-11-25 @ 22:33:39
URL: http://annaelisabeths.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Intressant undersökning. Det betyder alltså att du tillhör den gruppen som är mest het på gröten. Stämmer det på dig då? ;)

2010-11-26 @ 08:19:46
URL: http://slipsens.se
Postat av: Marcus Å

Jag tycker man ska vänta lite med sex faktiskt. Det ska man väl ha med någon man älskar och träffat fler gånger än en. Sedan är det ju också olika kanske från fall till fall. Hur ser du på detta då?

2010-11-26 @ 09:44:00
URL: http://slipsens.se
Postat av: Erika

HAHA, jag är Gävlebo :D

2010-11-26 @ 11:42:59
Postat av: Marcus Å

Du sa det väldigt bra, klokt. Vet inte om det finns så mycket mer att tillägga faktiskt.



Eller jo, hur många dejter ska det gå innan det blir sex då?

2010-11-26 @ 15:56:39
URL: http://slipsens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0