ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY THE FUTURE SEEMED SO BRIGHT

Idag stod det klippning på schemat och oj va nervös jag var! Är inte så förtjust i att klippa mig då dem alltid klipper av mitt hår eller gör så att mitt hår blir lockigt. Även fast dem tog en bra bit idag så blev jag verkligen super duper nöjd! Ska försöka slänga upp bild imorgon då jag är hemma vid familjen nu. Men nu är det dags att försöka sova.

Känns som detta kan bli en bra helg!

I'M NOT TRYING TO AVOID YOU JUST DON'T WANNA HEAR YOUR VOICE



Tror ni på att de kan finnas en person som tänker och är nästan precis som en själv? I så fall har jag hittat denna person, det är min bästa vän Linnea! Det är nästan som att vi kan läsa varandras tankar. Igår skulle vi egentligen på bio men så blev det inte. 10 minuter innan bion bestämde vi oss för att gå ut och dansa istället även fast vi hade bestämt att ta de lugnt månaden ut. Haha men så blev det verkligen inte! Men grymt galen kväll fick vi!

Jag älskar verkligen att vara spontan och speciellt göra galna saker ;) Som min syster sa till mig, du måste lära att känna dig själv. Och ja denna månad har jag verkligen fått reda på hur galen jag är :) haha.

ONLY TRUST YOURSELF



Fick det bästa samtalet på väldigt länge idag!
Var nämligen på träningscentret i lördags då dem hade öppet hus. Och så fick man lämna en liten lapp där man hade chans att vinna ett träningskort på 6 månader. Jag lämnade in den men tänkte inte mer på de, eftersom de bara skulle vara 1 vinnare av alla dem som var där. Men idag ringde dem och sa att jag var vinnaren, blev verkligen grymt glad! har nämligen tänkt handla ett träningskort men tyckt att de varit lite för mycket pengar. Så nästa vecka sätter träningen inför sommaren 11 igång :)

Annars idag blev det några timmars jobb på Esprit kändes bra att få göra något annat än att bara ligga hemma och vara sjuk. Är dock inte helt frisk men jag mår mycket bättre! Imorgon blir de mer jobb, kul kul! Sen myskväll med Frida.

TISDAG 18 JANUARI

 

Orkar egentligen inte skriva så mycket nu i bloggen när jag är sjuk då jag verkligen inte har ork eller mycket kul att berätta om. Men de är så himla tråkigt att bara ligga i sängen och inte göra ett dugg. Att vara så trött att man inte ens orka gå på toa. Som tur är har jag världens finaste mamma som snart kommer in till stan för att hämta mig. Man märker verkligen när min mamma blir lite nervös över hur man mår då ringer hon hela tiden hihi. Vadå att hon är underbar! Ja jag vet jag är verkligen lyckligt lottad! I Love U Mom!


I WANNA WEAR THIS




Älskar dessa lite oklara färgerna och tror verkligen att det kommer vara vårens färger i år. Irriterande bara att Monki inte finns här på Gotland men funderar starkt på att åka till sthlm snart och shoppa.

Tips: Till dessa skulle jag matcha med ett långt halsband, svarta tajta byxor och boots.

PERHAPS THIS IS AS GOOD AS IT GETS


Hittade denna video på min dator inatt.
Det är en jätte kort snutt på mig och Rätt, har inte träffat honom på jätte länge. Men hade tänkt att åka ut snart till honom och rida då lovar jag att göra en längre film om ni vill?! Saknar verkligen honom så grymt mycket!

I BET YOU THINK THAT'S PRETTY CLEVER DON'T YOU BOY

Hej mina fina läsare! Nu var det några dagar sedan jag skrev senast men har haft fullt upp och så har jag gått och blivit sjuk också. Men tänkte dra helgen lite kort. Har varit med min bästa vän hela helgen och i korta ord har den bjudit på bland annat pilates träning samt aerobic, innebandy, handboll, singstar, vin, utgång, taxi, dans, videoklipp, mcdonalds, träningsvärk och ja igår blev jag sjuk..

 

Eftersom jag aldrig blir bakis så trodde jag först att jag kanske blivit det igår men eftersom de bara blev värre och värre igår så visade sig att jag blivit sjuk. Mamma tror att jag kanske åkt på någon influensa. Hatar verkligen att vara sjuk för då får jag så grymt ont i hela kroppen, sov med 3 täcken och har nästan inte fått i mig något på snart 2 dygn. Är helt slut så orkar faktiskt inte skriva så mycket mer. Har tänkt ha ice age maraton nu men jag lär nog sova istället. Men ni får ha det så bra. Kärlek.

 


Lovar att svara på era kommentarer när jag blir frisk igen.

 

 


PUT ON YOUR DANCING SHOES



Godmorgon Darlings! Allt bra med er idag? Själv vaknade jag på ett strålande humör. Ja för idag ska jag ha en heldag tillsammans med min bästa vän Linnea! Har verkligen saknat henne grymt mycket. Men va vi ska hitta på för bus berättar jag imorgon. För nu måste jag åka in till stan efter ett par fantastiska dagar ute vid min familj. Ha en toppen bra dag allihop! Kärlek.


I WANT TO SEE THE WORLD



Det känns som om det är mycket som kommer hända detta år, har verkligen en hel del att se fram emot. Och har redan börja fundera lite smått på nästa år. Har lite planer på att åka iväg på en långresa i början av nästa år. Just nu lutar de emot antingen Brasilien, Australien eller Thailand. Men som sagt det är väldigt långt kvar så ska verkligen se till att njuta av detta år!

"PERFECT" COULDN'T KEEP THIS LOVE



Känner av den känslan.. Känslan som kan dyka upp ibland långt efter om att allt som har varit, saker eller frågor som varit sanna men alltid har blivit dolda till ett nej. Jag vet inte om jag ska vara glad, glad över att jag faktiskt är riktigt bra på att läsa av människor. Eller om man ska bli ledsen och besviken, besviken över alla lögner som funnits där hela tiden.
Jag kan helt enkelt inget annat göra än att se dem gamla lögnerna nu tinar fram och bli sanna. Men jag är glad över att kunna se detta som min vinst inte en förlust!


You can't make it feel right when you know that it's wrong.
There's no moving on so I'm already gone!

LIPS OF AN ANGEL




Gu va glad jag känner mig idag! Blev inringd av jobbet idag så jag fick jobba vilket jag verkligen gillar! Sen kom min mamma och pappa förbi och så blev jag bjuden på mat, hur bra låter inte de?

Halv sju var jag hemma och då satt jag igång att städa ut julen vilket jag också gillar då jag inte alls är speciellt förtjust i julen. Ja helt enkelt ett tecken på att sommaren närmar sig! En enkel men rolig dag.

I WOULD DO ANYTHING FOR THIS

 



Jeffrey Campbell-lita.
Om inte dessa skönheter hade varit så pass dyra så hade jag klickat hem dem på en gång! Så snygga!!

SWEET DREAMS


pic: me.

Svårt att ta sig upp ur sängen idag, ville bara ligga och dra mig. Men nu ska jag pysa ner på stan och fixa lite ärenden innan jag ska jobba några timmar på Esprit. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

BUT SHOW ME FIRST, OH! SHOW ME WHAT TO DO

 


TEACH ME TIGER AND I WILL TEEEEASE YOU


ELIN KLING FOR H&M



Herregud va jag längtar tills detta kommer! Det är verkligen en av H&M's bästa sammarbeten enligt mig i alla fall. Kommer bli grymt bra!


9 JANUARI

Måste bara ta och reda ut detta. Fick en liten attack av någon läsare om mitt inlägg av nyårslöften. Då hon tyckte att jag var omogen som skrivit att jag ville få fastare kropp och att de var fjortis fasoner av mig att ja ville bli smalare. Och eftersom du inte lämnat någon mail adress eller något så får jag nämna de lite fort här istället. 

Och i detta inlägg skrev jag som sagt inget om att jag vill bli smalare för de vill jag verkligen inte! Skrev fastare och att jag vill börja träna mer. Alltså att jag vill bygga upp min kropp. Tycker aldrig att man kan träna sin kropp för mycket. So now you know :)


WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS


Bilden är tagen när ja var i sthlm runt 7 sep.

Igår blev de inget bloggande för min del som ni säkert märkte (men jag hade inge tid för datorn). Startade dagen med att arbeta några timmar på Esprit sen blev de lite shopping med syrran innan vi åkte vidare hem till min familj. Så igår var det jag som fick stå för middagen och efterrätten, super gott blev det :)

Och idag skulle jag och mamma ut och gå en sväng jag kände mig verkligen som bambi. Så nu längtar jag verkligen efter sommaren, värmen och att kunna sitta ute och äta! Därför detta val av bild. Jag tror verkligen att denna sommar kommer bli en av dem bästa! Eller det ska vi iaf se till att göra den till!


I GET TO KISS HIM JUST BECAUSE I CAN



Fick en fråga om vad som är mina nyårslöften. Så jag tänkte bara nämna några av dem jag har eller snarare mina mål detta år.


. Träna mer och få en fastare kropp
. Fixa en helt egen lägenhet
. Göra denna sommare till den bästa någonsin
. Planera en lång resa till slutet eller början av nästa år.

LIFE IS A HIGHWAY



Det går verkligen inte att beskriva med ord hur denna dag har varit! Jag dör verkligen vilken rolig road trip det blev med min Linnea! Lovar att slänga upp film när jag får den! Nu blir de lite mat!

I WILL HUNT YOU DOWN

Då var man hemma igen efter några timmar på jobbet. Och nu väntas de massa städ, skulle fixa lite igår men var alldeles för lat för det då. Så då får man ta och fixa det nu istället. Jag skulle verkligen kunna sluta äta för att slippa disken, usch va tråkigt det är! Men när de är klart blir det paranormal activity marathon med en vän!
Har sett båda filmerna och 2an på bio, men jag skulle nog kunna se dem om och om igen då jag tyckte de var dem bästa skräckfilmerna som någonsin gjorts.

Har kommer trailen på 2an.


>

VICTORIAS SECRET



Antar att jag inte var ensam om att se Victorias secret show 2010 för några dagar sedan. Vadå tight kropp som nyårslöfte!

THE BEST MEMORIES FROM 2010

Istället för att skriva om året som gått tänkte istället skriva lite om den bästa händelsen från förra året. Och för er som läst min förra blogg har nog inte så svårt att gissa vad det var för något.

Jo nämligen Cypern, Ayia Napa! Från att sommaren slutade som skit så bestämde sig jag och min bästa vän för att ta en liten resa. Och rätt som det var klev vi av flyget i Ayia Napa! Vi hade hört mycket om att man bara festade där nere. Men vi var helt inne på att bara ta det lugnt och sola (trodde vi i alla fall). Ja nog allt blev det sol varje dag men också festande haha 7 dagar i rad! Fantastiskt att få resa med sin bästa vän och bara glömma allt dåligt hemma i Sverige. Hoppas det blir en resa snart igen med min L. Om ni har några frågor om resan så är det bara att skriva.



WILD WILD WEST



Gick förbi H&M på mellandags rean och hittade denna snygging för endast 150 kr. Har funderat på att köpa den länge men inte alls tyckt att den var värd den summan. Men för detta pris fick den följa med mig hem :)

Till denna skulle jag matcha med ett vitt linne, svarta tajta byxor (eller leggings) och ett par boots.

PACK UP


Hej darlings! Nu har jag fått varit ifrån bloggen ett tag och börjat sakna skrivandet igen. så nu kör vi nya tag, nytt år nya möjligheter helt enkelt! :) Har egentligen inte så mycket att skriva om hur dagarna som har varit under tiden jag varit ifrån bloggen. Det mesta har varit riktigt bra faktiskt! Juldagen bjöd på en kanon kväll dock lite väl sen blev den då jag skulle börja jobba kl 9 dagen efter. Och efter 7 timmars jobb så kände jag mig fortfarande full haha. Det var verkligen inte okej. Och nyår blev väldigt lyckad! Det bjöds på bland annat god mat, lekar och bastu. Sen kunde jag och L inte hålla oss ifrån att dansa så vi gick ut i lördags också :) Älskar att vi är så lika ♥

Nej nu ska jag ta och gå till jobbet men först måste jag förbi H&M och lämna en klänning som jag köpte i panik i torsdags (till nyår). Men som jag bestämde mig fort för att lämna tillbaka då den var alldeles för stor sen hade jag en annan snygg partyblåsa hemma! Jaja nog om de :) ha en bra dag!

RSS 2.0